Erhvervsflytning til rimelige priser

Har du brug for hjælp til en erhvervsflytning? Hos Ikast Flytteforretning hjælper vi med mange forskellige flytteopgaver, og det gælder også erhvervsflytning.

Vi opererer ud fra Bording, men vores kunder kommer mange forskellige steder fra – eksempelvis fra og omkring Silkeborg, Herning, Ikast og Viborg.

Få​ et gratis og uforpligtende overslag

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, hvor du beskriver din kommende flytning.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvordan fungerer erhvervsflytning?

Vi kan sørge for erhvervsflytning for alle typer virksomheder lige fra små butikker til helt store kontordomiciler. Vi er et professionelt firma, og det betyder, at vi er effektive og erfarne – og så er vores priser altid konkurrencedygtige.

Det vigtigste, der skal prioriteres under en erhvervsflytning, er god planlægning. Og det har vi heldigvis stor erfaring med. Vi står derfor til rådighed med henblik på rådgivning og assistance til flytteprocessen til erhverv. Vi sørger for at gøre flytningen så nem for jer som muligt, så I ikke bruger unødige ressourcer.

Hvad koster erhvervsflytning?

Prisen på erhvervsflytning vil altid variere fra opgave til opgave. Prisen kan fx variere ud fra følgende faktorer:

  • Antal møbler
  • Antal flyttekasser
  • Erhvervsmålets areal

Du kan altid kontakte os og fortælle mere om dit flytteprojekt, så vi kan finde en god pris på din flytning.

Skal vi hjælpe?

Så vil vi meget gerne høre fra dig. Du kan give os et kald på tlf. 29 26 25 49 eller sende os en e-mail til post@ikastflyt.dk. Du kan selvfølgelig også benytte dig af kontaktformularen til højre.

Følg os på Facebook & se hvordan vi flytter

Klik ind og følg fællesskabet på Ikast Flytteforretnings facebookside. Husk at du altid kan kontakte os på telefon 29 26 25 49.​

Følg med på Facebook

Ikast Flytteforretning hjælper med flytningen hele vejen.

Vi har mange års erfaring med alle typer flytteopgaver og tilbyder derfor rådgivning og hjælp til en effektiv planlægning af flytningen.

Ikast Flytteforretning
Bredgade 61, 7441 Bording

Vi er klar til at hjælpe!

- Ring til os allerede i dag

Telefon: 29 26 25 49

E-mail: post@ikastflyt.dk