Flyttehjælp tilbydes

​Få hjælp til flytning

Overvejer du at flytte snart? Flytning kan være stressende, uanset om det er din første gang eller den tiende. Men med den rette flyttehjælp kan det være en smertefri oplevelse. At vælge en flyttepartner er ikke bare et spørgsmål om at bære kasser - det handler om tillid, effektivitet, og garanti for sikkerhed for dine ejendele. Når du vælger Ikast Flytteforretning til din opgave, kan du være sikker på, at du får alle tre faktorer opfyldt.

Vi kører i blandt andet i Silkeborg, Herning, Ikast og Viborg, og vi er klar til også at køre ud til dig.

Få​ et gratis og uforpligtende overslag

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, hvor du beskriver din kommende flytning.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Professionel flyttehjælp

Når det kommer til flytning, er ingen opgaver for store eller små for os. Vores team af erfarne flyttemænd er specialiserede i at håndtere forskellige typer af ejendele – alt fra skrøbelige glasvarer til tunge møbler.

Vi bruger moderne emballage og avancerede bæringsteknikker for at sikre, at dine ting når sikkert frem til deres nye hjem. Derudover tilbyder vi konkurrencedygtige og transparente priser, og vi sørger for at give vores kunder den bedste værdi for pengene.

Få en pris på flyttehjælp

Er du klar til en flytteoplevelse uden besvær, og ønsker du at høre mere? Så kontakt os allerede i dag, og lad os gøre din næste flytning til en let og behagelig oplevelse. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig. Du kan skrive til os på post@ikasflyt.dk eller ved at benytte kontaktformularen. Du er også velkommen til at ringe til os på 29 26 25 49.

Følg os på Facebook & se hvordan vi flytter

Klik ind og følg fællesskabet på Ikast Flytteforretnings facebookside. Husk at du altid kan kontakte os på telefon 29 26 25 49.​

Følg med på Facebook

Ikast Flytteforretning hjælper med flytningen hele vejen.

Vi har mange års erfaring med alle typer flytteopgaver og tilbyder derfor rådgivning og hjælp til en effektiv planlægning af flytningen.

Ikast Flytteforretning
Bredgade 61, 7441 Bording

Vi er klar til at hjælpe!

- Ring til os allerede i dag

Telefon: 29 26 25 49

E-mail: post@ikastflyt.dk