Kontorflytning for virksomheder tilbydes

​Få professionel hjælp til kontorflytning

Har du nogensinde følt stress ved tanken om at flytte kontoret? Mange har oplevet denne udfordring, men der findes løsninger, der kan gøre processen smidig og bekymringsfri. Hos Ikast Flytteforretning forstår vi, at dine ejendele er værdifulde og at de fortjener den bedste behandling.


Skal vi også hjælpe dig? Vi kører blandt andet i Silkeborg, Viborg, Herning og nærliggende områder.

Få​ et gratis og uforpligtende overslag

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, hvor du beskriver din kommende flytning.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Specialister inden for kontorflytning

Vi tilbyder mere end bare flytteservice. Vores erfarne team fokuserer på at forstå hver kundes unikke behov, sikre en sikker transport og levere en effektiv service fra start til slut. Men hvorfor skal du vælge os?

  • Vores viden inden for "flyttefirma" industrien er uovertruffen. Vi anvender de nyeste teknikker og værktøjer for at sikre, at hver flytning er så let som muligt
  • Vi forstår bekymringerne omkring sikkerhed, tidsstyring og omkostninger. Derfor garanterer vi hurtig, pålidelig og prisvenlig service hver gang. Med vores ekspertise inden for kontorflytning kan du være sikker på, at dine ejendele er i de bedste hænder, og at hele processen vil forløbe smidigt.

Få en pris på kontorflytning

Ønsker du at høre mere om vores priser? Tøv ikke med at tage skridtet. Lad os håndtere din næste flytning, så du kan fokusere på det, der betyder mest for dig. Kontakt os for et uforpligtende tilbud allerede i dag – du kan ringe til os på 29 26 25 49 eller skrive på post@ikasflyt.dk.

Følg os på Facebook & se hvordan vi flytter

Klik ind og følg fællesskabet på Ikast Flytteforretnings facebookside. Husk at du altid kan kontakte os på telefon 29 26 25 49.​

Følg med på Facebook

Ikast Flytteforretning hjælper med flytningen hele vejen.

Vi har mange års erfaring med alle typer flytteopgaver og tilbyder derfor rådgivning og hjælp til en effektiv planlægning af flytningen.

Ikast Flytteforretning
Bredgade 61, 7441 Bording

Vi er klar til at hjælpe!

- Ring til os allerede i dag

Telefon: 29 26 25 49

E-mail: post@ikastflyt.dk