Tømning af dødsbo tilbydes

At miste et familiemedlem eller en anden nærtstående person kan være utroligt hårdt, og den efterfølgende proces med begravelse og tømning af dødsbo kan være uoverskuelig for mange. Det har vi hos Ikast Flytteforretning stor forståelse for, og derfor tilbyder vi blandt andet vores hjælp i forbindelse med rydning af dødsbo i Silkeborg, Herning, Ikast og Viborg samt i andre omkringliggende områder.

Få​ et gratis og uforpligtende overslag

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, hvor du beskriver din kommende flytning.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi står for rydning af dødsbo

Vi varetager tømning og rydning af dødsbo, så boligen efterfølgende står tom. Med vores hjælp behøver du eller de øvrige pårørende ikke at foretage jer noget i forbindelse med tømning af dødsbo, medmindre I selv ønsker at være involveret i processen.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på rydning af dødsbo, og vi tager altid hensyn til de efterladte og deres sorg i den svære tid.

Kontakt os og hør mere om tømning af dødsbo eller få en pris

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejde i forbindelse med tømning af dødsbo, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du vil have udarbejdet et uforpligtende tilbud med en fast pris på vores arbejde. Du kan ringe til os på 29 26 25 49 eller skrive til os på ved at benytte vores ​kontaktformular.

Kontakt os og hør mere om tømning af dødsbo eller få en pris

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejde i forbindelse med tømning af dødsbo, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du vil have udarbejdet et uforpligtende tilbud med en fast pris på vores arbejde.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på rydning af dødsbo, og vi tager altid hensyn til de efterladte og deres sorg i den svære tid.

​​

Følg os på Facebook & se hvordan vi flytter

Klik ind og følg fællesskabet på Ikast Flytteforretnings facebookside. Husk at du altid kan kontakte os på telefon 29 26 25 49.​

Følg med på Facebook

Ikast Flytteforretning hjælper med flytningen hele vejen.

Vi har mange års erfaring med alle typer flytteopgaver og tilbyder derfor rådgivning og hjælp til en effektiv planlægning af flytningen.

Ikast Flytteforretning
Bredgade 61, 7441 Bording

Vi er klar til at hjælpe!

- Ring til os allerede i dag

Telefon: 29 26 25 49

E-mail: post@ikastflyt.dk