Tømning af dødsbo tilbydes

At miste et familiemedlem eller en anden nærtstående person kan være utroligt hårdt, og den efterfølgende proces med begravelse og tømning af dødsbo kan være uoverskuelig for mange. Det har vi hos Ikast Flytteforretning stor forståelse for, og derfor tilbyder vi blandt andet vores hjælp i forbindelse med rydning af dødsbo i Silkeborg, Herning, Ikast og Viborg samt i andre omkringliggende områder.

Vi tilbyder en samlet pakke med rengøring og rydning af dødsbo

Vi har indgået samarbejdsaftaler med leverandører af rengøring, hvilket betyder, at vi kan tilbyde vores kunder en samlet pakke i forbindelse med rydning af dødsbo, således at vi både kan varetage tømningen og den efterfølgende rengøring. På den måde fremstår boligen indbydende i forbindelse med et eventuelt salg.

Med vores hjælp behøver du eller de øvrige pårørende således ikke at foretage jer noget i forbindelse med tømning af dødsbo, medmindre I selv ønsker at være involveret i processen. 

Kontakt os og hør mere om tømning af dødsbo eller få en pris

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejde i forbindelse med rengøring og tømning af dødsbo, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du vil have udarbejdet et uforpligtende tilbud med en fast pris på vores arbejde.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på rydning af dødsbo, og vi tager altid hensyn til de efterladte og deres sorg i den svære tid.

​​

Få et gratis og
​uforpligtende overslag

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, hvor du beskriver din kommende flytning.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Ikast Flytteforretning 

Munklindevej 65
​7441 Bording

Tlf.: 29 26 25 49

E-mail: post@ikastflyt.dk

CVR: 40275045 

Føl dig tryg hos os

​✔  Vi har rimelige priser

✔  Alle vores flyttemænd​ er erfarne

✔  Vi tilbyder hjælp, til både privat og erhverv

Kontakt

​Ikast Flytteforretning 

Munklindevej 65
7441 Bording 

CVR: 40275045

Lidt om os

Ikast Flytteforretning hjælper med flytningen hele vejen. 

Vi har mange års erfaring med alle typer flytteopgaver og tilbyder derfor rådgivning og hjælp til en effektiv planlægning af flytningen.

Ring til os på

29 26 25 49

Vi er klar til at hjælpe!

 - Ring til os allerede i dag