Flytning af stort og småt med fokus på sikkerhed

Står du over for en flytning, hvor du godt kunne bruge lidt ekstra hjælp? Hos Ikast Flytteforretning tilbyder vi flytning af stort og småt. Vi har hjulpet flere kunder med flytning i Ikast, Bording, Herning og Silkeborg. Vi kan hjælpe med flytninger til hele landet.

Vi kan både hjælpe med flytning af en enkelt sofagruppe, eller når du skal flytte alle dine ejendele fra en adresse til en anden.​

Skal der tømmes et dødsbo, kører vi også gerne til genbrugspladsen, hvor vi sørger for den rette sortering. Vi har fokus på sikkerheden. Du kan derfor trygt overlade arvestykkerne og det dyre porcelæn i vores varetægt.

Privatflytning, der passer til dit behov

Vi kan sammensætte en flytning, der passer til dit behov. Vores flyttemand hjælper gerne med at pakke ned. Vi kan endda levere flyttekasser og indpakningspapir. Har du brug for hjælp til udpakning, hjælper vi også gerne der. Vi skræddersyr en løsning, der passer til dit behov.

Hvad koster en flytning?

Prisen for en flytning afhænger af flere forskellige ting. Det afhænger særligt af, hvor meget du skal have flyttet, og hvor meget vi skal hjælpe dig med under flytningen. Vi kan dog give dig en billig løsning, hvor du hurtigt og sikkert kan få flytningen overstået.

Lad vores flyttefirma hjælpe dig med flytningen

Vi er den helt rette løsning, når du har brug for en flyttemand til at hjælpe med din flytning. Vi er et professionelt flyttefirma, der har en masse erfaring med flytning af stort og småt. Ønsker du at høre nærmere om vores priser, er du altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud på din flytning.

Kontakt os på telefon 29 26 25 49 eller skriv til vores e-mail post@ikastflyt.dk, hvis vi skal hjælpe dig med din flytning.

Få et gratis og
​uforpligtende tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, hvor du beskriver din kommende flytning.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Ikast Flytteforretning 

Munklindevej 65
​7441 Bording

Tlf.: 29 26 25 49

E-mail: post@ikastflyt.dk

CVR: 40275045 

Føl dig tryg hos os

​✔  Vi har rimlige priser

✔  Alle vores flyttemænd​ er erfarne

✔  Vi tilbyder hjælp, til både privat og erhverv

Kontakt

​Ikast Flytteforretning 

Munklindevej 65
7441 Bording 

CVR: 40275045

Lidt om os

Ikast Flytteforretning hjælper med flytningen hele vejen. 

Vi har mange års erfaring med alle typer flytteopgaver og tilbyder derfor rådgivning og hjælp til en effektiv planlægning af flytningen.

Ring til os på

29 26 25 49

Vi er klar til at hjælpe!

 - Ring til os allerede i dag