Flytning af stort og småt

​Står du over for en flytning, hvor du godt kunne bruge lidt ekstra hjælp? Hos Ikast Flytteforretning tilbyder vi privat flytning af stort og småt. Vi har hjulpet flere kunder med flytning i Ikast, Bording, Herning og Silkeborg, men vi hjælper gerne med flytninger i hele landet.

Vores ekspertise tilbydes, uanset hvor meget eller hvor lidt du skal have flyttet. Få skræddersyet din privatflytning hos os, og kontakt os endelig og fortæl om dit flytteprojekt - så hjælper vi dig i mål.

Privatflytning der tilpasses dit behov

Vi kan sammensætte en flytning, der passer til dit behov, for vi har erfaret, at der er stor forskel på flytninger. Hos os får du en dygtig og erfaren flyttemand, der også gerne står til rådighed, hvis du skal have hjælp til at pakke ned. Vi kan endda levere flyttekasser og indpakningspapir.

Få​ et gratis og uforpligtende overslag

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, hvor du beskriver din kommende flytning.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fordele ved et kompetent flyttefirma

Mange vælger at flytte selv, og som regel kan man være heldig at have en god flok venner og familie til at hjælpe. Flere og flere private vælger dog at hyre et kompetent flyttefirma til at hjælpe med flytning, og det er der mange årsager til:

  • Slip for tidsbesværet
  • Spar dine venner og familie for tunge løft
  • Koncentrer dig om din nye bolig, mens vi flytter
  • Dine genstande er forsikret
  • Få glæde af vores store erfaring med flytning
  • Fragt dine ejendele på sikker og hurtig vis

Vi flytter stort og småt fra lejlighed til lejlighed, hus til hus eller noget helt tredje. Står du med et dødsbo på hånden, kommer vi også gerne og tømmer det for dig. Vi sørger tilmed for at køre på genbrugspladsen med de ting, du ikke ønsker at beholde, og vi sorterer det på rette vis.

Vi vægter sikkerheden højt

Noget af det der er vigtigst for os er, at din flytning foregår så sikkert som muligt. Vi har fokus på sikkerheden, og så har vi selvfølgelig det rette udstyr til at udføre opgaven. Vores flyttemænd er garvede, så de ved nøjagtigt, hvordan de skal gribe de forskellige løft an. Du kan derfor trygt overlade arvestykkerne, affektionsværdierne og det dyre porcelæn i vores varetægt.

Hvad koster en flytning?

Prisen for en flytning afhænger af flere forskellige ting. Det afhænger særligt af, hvor meget du skal have flyttet, og hvor meget vi skal hjælpe dig med under flytningen. Du kan dog være ganske sikker på, at vi er hurtige, effektive og erfarne - tilmed er vores priser konkurrencedygtige.

Kontakt os, og fortæl mere om dit flytteprojekt. Så finder vi sammen en god pris

Lad vores flyttefirma hjælpe dig med din flytning

Vi er et professionelt flyttefirma, der har en masse erfaring med flytning af stort og småt. Ønsker du at høre nærmere om vores priser, er du altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud på din flytning.

Kontakt os allerede i dag på telefon 29 26 25 49, eller skriv til vores e-mail post@ikastflyt.dk. Vi sidder klar med vejledning og svar på dine spørgsmål.

Vi ser frem til at flytte for dig!

Følg os på Facebook & se hvordan vi flytter

Klik ind og følg fællesskabet på Ikast Flytteforretnings facebookside. Husk at du altid kan kontakte os på telefon 29 26 25 49.​

Følg med på Facebook

Ikast Flytteforretning hjælper med flytningen hele vejen.

Vi har mange års erfaring med alle typer flytteopgaver og tilbyder derfor rådgivning og hjælp til en effektiv planlægning af flytningen.

Ikast Flytteforretning
Bredgade 61, 7441 Bording

Vi er klar til at hjælpe!

- Ring til os allerede i dag

Telefon: 29 26 25 49

E-mail: post@ikastflyt.dk